Search:

Type: Posts; User: lhartzman

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    17,404

    Re: [Peter-TotalView-Tech] Error on startup on struct MPIR_PROCDESC

    Pete,

    I'll see what I can figure out on my own.

    Les
  2. Replies
    4
    Views
    17,404

    Re: [Peter-TotalView-Tech] Error on startup on struct MPIR_PROCDESC

    Hello Pete,

    Thanks for the information. I am using MPI/Pro 1.7 from Verari. The regular cluster I use this on works fine. I don't know if the cluster I'm trying to use TV on and not succeeding...
  3. Replies
    4
    Views
    17,404

    Error on startup on struct MPIR_PROCDESC

    I'm trying to debug a parallel application using TV8 (8.3) on an RHEL4 cluster. When the debugger starts up to run the application I get an error message box that says: "MPI library contains no...
  4. Replies
    2
    Views
    23,673

    Re: [Josh-TotalView-Tech] How to display a 1-d array as a 2-d array?

    Thanks Josh. I'll give this a try. On a related note, if I don't have 'parr' declared to cast the 1-d to a 2-d array, would I be able to use the same syntax against 'array'? So is there a way to do...
  5. Replies
    2
    Views
    23,673

    How to display a 1-d array as a 2-d array?

    As the subject says, I'm trying to figure out how to display a 1-d array as a 2-d array. Sample code:

    int array[12] = {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12};
    int (* parr)[3] = (int...
  6. Replies
    1
    Views
    10,677

    Scripting CLI commands and MPI

    I'm trying to figure out if I can use TV8 to debug an MPI program by scripting CLI commands. I can't seem to find any documentation that explains how to do this - or its hiding in plain sight!
    ...
  7. Replies
    3
    Views
    20,165

    Re: [lhartzman] "Bad Address" shown for passed in arguments

    I've rebuilt without the -xW optiion (had to add in an extra library to the link stage). The "bad address" is now gone. I think I've also now got more local variables visible in the stack frame pane....
  8. Replies
    3
    Views
    20,165

    Re: [Peter-TotalView-Tech] "Bad Address" shown for passed in arguments

    Pete,

    I'm using the Intel C/C++ compiler, version 9.0. The 2 flags I'm using are -g and -xW (for P4 -specific code). The -xW flag seems to pull in some additional libraries that aren't linked...
  9. Replies
    4
    Views
    19,667

    Re: [Peter-TotalView-Tech] Setting breakpoints in different processes

    What I did was wait until the 2nd process showed up in the main TV window which show process and number of threads. Then I right clicked on the 2nd process and selected "Dive in new window". From...
  10. Replies
    2
    Views
    17,329

    Re: [Josh-TotalView-Tech] How do I use the Stack Frame Pane?

    What do you do when all of the local variables are not shown in the pane? Why wouldn't they be shown?

    Les
  11. Replies
    3
    Views
    20,165

    "Bad Address" shown for passed in arguments

    I was stepping through some code and into a routine that was being passed 3 "float *" arguments. Upon entry into the function the stack frame display(?) showed the 3 arguments as having a "Bad...
  12. Replies
    4
    Views
    19,667

    Re: [lhartzman] Setting breakpoints in different processes

    I just discovered how to do this. No longer an issue.

    Les
  13. Replies
    4
    Views
    19,667

    Setting breakpoints in different processes

    I'm using TVD 8.0.2 to debug MPI (Verari) applications. I added the -tv flag to the mpirun command and TV starts up fine. The first process that is brought up by TV I can set breakpoints in. However,...
Results 1 to 13 of 13