Results 1 to 3 of 3

Thread: Why can't TotalView V8.0.2-0 find its installation directory?

  1. #1
    Tom-TotalView-Tech
    Guest

    Why can't TotalView V8.0.2-0 find its installation directory?

    There is an issue in the tv8 and tv8cli start-up scripts. Symbolic links for TVROOT are not handled correctly in these wrapper scripts.

    The fix requires the modification of these scripts:

    <InstallBaseDir>/toolworks/totalview.8.0.2-0/bin/tv8
    <InstallBaseDir>/toolworks/totalview.8.0.2-0/bin/tv8cli

    At line 149 in both files, modify the body of the conditional "if" statement as follows:
    From:
    Code:
     
    if [ -n "$l" ]; then  
        TVROOT="$l"  
    fi
    to:

    Code:
    if [ -n "$l" ]; then  
       case "$l" in  
            /*) TVROOT="$l"  
                ;;  
            *)  TVROOT=`dirname "$TVROOT"`/"$l"  
                ;;  
        esac  
    fi

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Natick MA
    Posts
    145

    Re: [Tom-TotalView-Tech] Why can't TotalView V8.0.2-0 find its installation directory?

    This problem was fixed in TVD version 8.1.0-0.
    Josh Carlson

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1

    Re: [Tom-TotalView-Tech] Why can't TotalView V8.0.2-0 find its installation directory?

    []

    I have similar problem with student edition ./totalview.8.6.0-3-linux-x86.tar

    Please, help me solve it.

    Verifying archive integrity... All good.
    Uncompresing TotalViewInstaller......
    Host PLATFORM = linux-x86
    Looking for installer tarfile ./workbench_installer.1.4.0-3-linux-x86.tar
    Expanding ./workbench_installer.1.4.0-3-linux-x86.tar ...
    ... done
    checking tarfile: ./totalview.8.6.0-3-linux-x86.tar
    Expanding ./totalview.8.6.0-3-linux-x86.tar ...
    ... done

    and totalview individual install Wizard opens

    however, I've run into the problem:
    After entitlement code has been entered, it is asking to enter the derictory
    containing your TotalView Debugger Individual installation:

    I tried everything ...


    There is an issue in the tv8 and tv8cli start-up scripts. Symbolic links for TVROOT are not handled correctly in these wrapper scripts.

    The fix requires the modification of these scripts:

    <InstallBaseDir>/toolworks/totalview.8.0.2-0/bin/tv8
    <InstallBaseDir>/toolworks/totalview.8.0.2-0/bin/tv8cli

    At line 149 in both files, modify the body of the conditional "if" statement as follows:
    From:
    Code:
     
    if [ -n "$l" ]; then   
        TVROOT="$l"   
    fi
    to:

    Code:
    if [ -n "$l" ]; then   
       case "$l" in   
            /*) TVROOT="$l"   
                ;;   
            *)  TVROOT=`dirname "$TVROOT"`/"$l"   
                ;;   
        esac   
    fi

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •